MEDLEMSKAP

NÄR FÅR MAN ÅKA? 

För medlemmar är det åkning varje tisdag och torsdag mellan 18:00 – 21:00. Vissa säsonger varar från april/maj till början av oktober men normalt brukar vädret garantera åkning i juni, juli och augusti. All informerar kring respektive åkning informerar vi om i vår facebook-grupp för medlemmar.


Ibland blir det även åkning utanför vanliga åktider. Det kan vara tidig morgon eller sen kväll, men oftast är det en av båtförarna som lägger upp den extra åkningen på facebook.


UTRUSTNING

Som medlem får du tillgång till all utrustning (vattenskidor, wakeboard, våtdräkt, flytväst etc.) som finns på klubben. Vi rekommenderar dock att skaffa egen våtdräkt för de som gärna vill ha en torr våtdräkt när de kommer till klubben. En anpassad våtdräkt och flytväst gör även att man är varmare och därför njuter mer av hela säsongen.

Har man intention av att vara medlem ett tag kan man också med fördel anskaffa sig egen bräda/skidor. Det blir oftast lättare och roligare då av flera anledningar. Den utrustning vi har på klubben kan såklart inte täcka allas personliga behov och önskemål så prata gärna med de andra i klubben vad som skulle passa dig.


VÅRA OLIKA MEDLEMSKAP

Våra medlemskap är grundade på hur mycket du har möjlighet att hjälpa till i klubben. Vill du vara med och hjälpa till på olika sätt finns medlemskapet Aktiv.

Det enda kostnaden som tillkommer utöver medlemsavgiften är bensinen som används under din åkning. För närvarande är kostnaden 15kr/min och betalningen sker genom Swish efter avslutat åkpass.

Tveka aldrig att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi finns tillgängliga både över facebook och mail.

*aktiv = medlem som bidrar med sitt engagemang i föreningens praktiska arbete och/eller engagerar sig i styrelsearbetet.